HABERLER

3. KARAOVA BAĞBOZUMU ŞENLİĞİ’NE KATILDIK

09.09.2017

S.S. Begonvil Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Karaova Tanıtma ve Dayanışma Derneği tarafından 8-9-10 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenen “3. Karaova Bağbozumu Şenliği”ne katıldı.

Bodrum’un yerel değerlerini korumak, yerli ürün ve üreticileri desteklemek, canlandırmak ve geleceğe taşımak amacı ile Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve çeşitli kurumların desteği ile Karaova Tanıtma ve Dayanışma Derneği (KARAOVA-DER) tarafından eski adı Karaova olan Mumcular Mahallesi’nde üçüncü kez “Karaova Bağbozumu Şenliği” düzenlendi.

Begonvil Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, yerel değerleri korumak, yerli üretimin desteklenmesi ve evrensel değerlerle geleceğe taşınması ilkesi çerçevesinde Karaova Bağbozumu Şenliklerine 3. kez katılarak destek verdi.

Kooperatif standında, Bodrum Mandalini, Gümüşlük Çileği gibi Bodrum’a özgü meyvelerden ve Bodrum Turgutreis’deki bahçelerde yetişen limon, turunç ve portakaldan yapılan Begonvil markalı reçel ve marmelatların yanı sıra, özgün el sanatları çalışmalar da yer aldı.

Kooperatif Başkanı Funda Akçalı ve Başkan Yardımcısı Fulya Arıkan’ın bulunduğu standa vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Karaova Bağbozumu Şenliği’nde, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Karaova-Der Başkanı ve Bodrum Belediyesi Meclis üyesi Ali Öztürk, Meclis Üyeleri Refik Ülgen ve Mehmet Melengeç, CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kadın çalışmalarına verdiği destekle tanınan Hülya Kocadon, Bodrum Yörük Obası Derneği Başkanı Perihan Tiriç de Kooperatif standını ziyaret ettiler.



Atölye Begonvil Bodrum
Atölye Begonvil Bodrum
Atölye Begonvil Bodrum
Atölye Begonvil Bodrum
Atölye Begonvil Bodrum
Atölye Begonvil Bodrum
Atölye Begonvil Bodrum
Atölye Begonvil Bodrum
Atölye Begonvil Bodrum